dreams

Gyermekként sok álom van a fejünkben: nagy utazók, írók, piloták szeretnénk lenni. Emlékszem mekkora élmény volt amikor az egyik iskolai farsang alkalmával egy bérelt jelmezben űrhajosként sétálhattam végig az iskola tornatermében. 

Felnőttként új álmokat szővünk és aztán idővel rájövünk, hogy szinte semmit nem valósítottunk meg belőlük. Legtöbbször a tudatosság, az önbizalomhiány, a tervezetlenség gátol meg abban, hogy dédelgetett álmainkat megvalósítsuk.

Vannak még álmaid? Vannak még céljaid? De nem tudod, hogy tudnád megvalósítani?

A következő online sorozatomban megtanulhatod azokat a lépéseket, amelyek abban segítenek, hogy elérd a kitűzött céljaid. 

Álomból valóság: a hatékony akcióterv lépései a céljaid megvalósítására

smart

Érezted már valaha, hogy vannak céljaid, keményen dolgozol is a megvalósításukon, de valahogy nem haladsz. Jobban akarsz teljesíteni a munkahelyen, több ügyfelet szeretnél, egészségesebben szeretnél élni, szeretnél megtanulni egy második nyelvet, de valahol mindig elakadsz. Nem jön a jó munka jutalma.

Ahhoz, hogy ezen a problémán túllendülj, szükség van a vágyaid pontos meghatározására. Ezek lesznek a célok. Nem elég az, hogy gazdag akarsz lenni. Tudnod kell pontosan mit szeretnél elérni. Szeretnél egy piros, 720 lóerős, V8 motoros, Ferrari SP48 Unica-t, fehér bőrüléssel?

Következő online sorozatomban megmutatom, hogyan lehet az elnagyolt tervekből kézelfogható, mérhető és elérhető célokat formálni.

SMART célok az álmok megvalósításáért azoknak akik készen állnak a sikerre

financial

Miért van, hogy egyesek pénzügyileg sikeresek, míg mások egy életen át nem tanulnak meg a pénzzel jól bánni. Mi a pénzügyi tudatosság és hogyan alakítsuk ki?

Tanuld meg milyen rutin szükséges ahhoz, hogy egyáltalán kezeld a pénzügyeidet. Változtass a pénzzel való kapcsolatodon, a gondolkodásmódon és kezdj el felelősségteljesen gondolkodni a pénzről, a jövődről. Még minden mást fejlesztünk, kevés szó esik a pénzügyi intelligencia fejlesztéséről. 

Itt az idő! Vedd kezedbe a pénzügyeidet!

Tőlem nem ajánlatokat fogsz kapni, hogy mit vegyél, mit ne vegyél. Én a gondolkodásmódod megváltoztatásán fogok veled dolgozni, hogy magabiztosan kezeld a saját pénzügyeidet!

A sikeres élet egyik kulcsa a pénzügyi tudatosság

Contact Form